Het Jachtseizoen van StukTV begint weer!

Het Jachtseizoen van StukTV komt er weer aan! De eerste aflevering van het nieuwe seizoen van de populaire internetserie komt aanstaande zondag online. 

Dat laat StukTV tijdens opdracht #314 weten. StukTV houdt een zogeheten SUPERWEEKEND met op zaterdag de finale van Mad-Trip, en zondag Het Jachtseizoen. De video verschijnt om 17.00 uur.

De oranje pakken waarin de BN’ers of YouTubers op de vlucht slaan, vallen natuurlijk niet alleen op bij Giel, Thomas en Stefan. Ook mensen op straat zien de opvallende verschijningen langskomen en zo zijn al diverse namen bekend. In ieder geval Rico Verhoeven, Anna Nooshin, Qucee, Famke Louise en Frenna zijn gespot in het boevenpak. In dit nieuwe seizoen zullen zij dus op de vlucht slaan voor het drietal van StukTV. Op de eerste aflevering na, wordt het jachtseizoen de komende zaterdagen om 17.00 uur geüpload. Het Jachtseizoen duurt tot 16 december.