Enzo Knol: “Privéleven bijna weg, maar krijg er veel voor terug”

Enzo Knol deelt in zijn 1796e vlog een besefmoment met zijn kijkers. Terwijl hij zijn nieuwe (leen)motor en Porsche Panamera in één parkeervak probeert te krijgen, laat hij weten kippenvel te krijgen en beseft wat hij allemaal heeft bereikt. Hij geeft zijn kijkers mee dat het niet vanzelf komt en hij er alles voor geeft.

Hij vervolgt: “Geloof me, ik lever er echt veel voor in. Ik heb bijna geen privéleven meer, ik word overal gezien, herkend en aangesproken. Als ik aan het eten ben en heb een intiem gesprek, komt er iemand tussen voor een foto”.

Het moet voor Enzo Knol inmiddels intens zijn. Het moet niet onderschat worden hoe vaak hij in zijn dagelijks leven zal worden gestoord voor het maken van een foto, praatje of handtekening. Toch zie je Enzo altijd vriendelijk en vrolijk omgaan met zijn fans. Maar er is één gouden regel die voor iedere YouTuber geldt: thuis is privé.

Ook op internet wordt het privéleven van Enzo nauwlettend in de gaten gehouden. Momenteel met als kopstuk het beëindigen van de relatie met Dee van der Zeeuw. Hij heeft geen behoefte om hier verder op in te gaan en houdt het graag privé, zo liet hij op Instagram weten. Wel kan worden geconcludeerd dat de band met familie Van der Zeeuw nog uitstekend is. Enzo kwam in dezelfde vlog op bezoek bij (Uber)Quin (het broertje van Dee) en noemt hem op Instagram “mijn broertje”. Daarnaast kreeg hij een bos bloemen van de moeder voor het behalen van zijn motorrijbewijs.

Foto: Enzo Knol op YouTube