Over Youtop

Youtop is met de bijbehorende Tuberwiki en een alsmaar groeiend bereik dé website over YouTube Nederland en België. Youtop brengt in volledige neutraliteit nieuws over YouTube-gerelateerde onderwerpen en zorgt voor overzicht. Een verzamelplek voor alle ontwikkelingen.

Artikelen
In de loop van 2023 zullen exclusieve artikelen met YouTubers verschijnen. Vanaf dan gaat Youtop echt los!

Nieuws
Youtop plaatst berichten in acht nemend met het grootste respect voor YouTubers. Dagelijks plaatsen wij nieuwtjes met betrekking tot de Nederlands- Belgische YouTube-scène. Volg Youtop en blijf op de hoogte van spraakmakend YouTube-nieuws.

Tuberwiki
Youtop biedt met de Tuberwiki een plek met betrouwbare informatie aan over YouTubers. Gebruikte informatie wordt uitsluitend van betrouwbare bronnen gebruikt, zoals boeken of video’s van de YouTuber zelf, en waar mogelijk bevestigd door de YouTuber. Wekelijks wordt de Tuberwiki aangevuld met nieuwe YouTubers. Het samenstellen van de informatie tot een pagina voor de YouTuber kost veel tijd, daarom zullen diverse YouTubers ontbreken. Dit wordt geleidelijk aangevuld.

Samengevat is de missie van Youtop om een betrouwbare en neutrale plek vol (exclusieve) informatie over YouTubers aan te bieden.