StukTV daagt Enzo Knol uit voor Het Jachtseizoen

De mannen van StukTV hebben Enzo Knol uitgedaagd om mee te doen aan hun programma Het Jachtseizoen. Dat deden ze aan tafel bij RTL Late Night. Dit is opvallend te noemen door de eerdere ruzie die tussen de vier heren plaatsvond tijdens RTL Late Night, enkele jaren geleden.

Aan tafel praatten Giel, Thomas en Stefan over de nieuwe afleveringen van Het Jachtseizoen. Daarbij stelde presentator Twan Huys de vraag met wie de heren het liefst een video zouden maken in de toekomst. Naast Martin Garrix noemde Giel enigszins terughoudend de naam Enzo Knol. Stefan vervolgde: “mochten wij nog een seizoen maken, dan lijkt het ons leuk dat Enzo Knol mee doet”. Het is blijkbaar nog niet helemaal bijgelegd tussen de twee grootste Nederlandstalige YouTube-kanalen, aangezien het drietal toch wat terughoudend reageert. Maar met deze opmerking maakt StukTV een mooi gebaar en het zou ongetwijfeld een geweldige en goed bekeken video opleveren. De ruzie was ontstaan nadat StukTV voor een aflevering midden in de nacht Enzo Knol wakker maakte door een feest te geven in zijn tuin. Hierop volgend liet Enzo de video van StukTV door zijn management verwijderen.

Foto: screenshot RTL Late Night