Nienke Plas

Volledige naam: Nienke Plas
Maakt: Humoristische vlogs/video’s
Kanalen: Nienke Plas

Nienke Plas werd op Facebook bekend door haar komische video’s. Ze breidde haar succes uit door met YouTube te beginnen. En met succes: ze behaalde in juni 2018 100.000 abonnees.

Het begon voor Nienke in de familiekring: ze plaatste een komische video op Facebook, waarna ze vanuit diverse hoeken te horen kreeg dat ze het vaker moest doen, zo ook van haar vriend (en manager) Resley. En dat deed ze. Op YouTube maakte ze de Shitty Diary, waarin ze een hele week vloggen samenvatte. Om zichzelf goed voor te kunnen bereiden op de theatershow, besloot ze hier tijdelijk mee te stoppen. Nienke spreekt niet zozeer een jonge doelgroep aan, haar video’s worden ook veel door volwassenen bekeken. Wel zegt ze zich meer comedian te voelen dan YouTuber, zo was in een video te horen.

Bekijk het YouTube-kanaal van Nienke Plas.