Kaj Gorgels wint en verliest Televizier Award

YouTuber en presentator Kaj Gorgels heeft de Televizier Aanstormend Talent Award gewonnen. Kaj liet echter de volgende morgen aan zijn volgers op Instagram weten de prijs te zijn kwijtgeraakt. Maar blij met de prijs lijkt hij zeker.

Kaj heeft op zijn YouTube-kanaal inmiddels 102.000 abonnees en op zijn Instagram-account maar liefst 384.000 volgers. Kaj vergaarde veel populariteit met zijn deelname aan Expeditie Robinson. Bij de award voor aanstormend talent ging het tussen Ellie Lust (voormalig woordvoerder Politie), collega-YouTuber Nienke Plas en Kaj. Ondanks het succes van de concurrentie lukte het Kaj om er met de prijs vandoor te gaan. Alhoewel, bij thuiskomst bleek Kaj de prijs te zijn vergeten. Kaj op instagram: “ik moet vandaag even in mijn geheugen graven, wie heb ik het beeldje voor de award meegegeven…mocht je hem op de zwarte markt tegenkomen! Geef me direct een seintje…”

Kaj zegt achteraf tegen De Telegraaf dat hij zich schaamt voor zijn bedankspeech. Zo wees de moeder van Kaj op de fout dat hij zijn management niet had bedankt.

De grote winnaar van de avond was Beau van Erven Dorens. De presentator won als beste mannelijke presentator én zijn programma Beau Five Days Inside won de Gouden Televizier-Ring.

Foto: Instagram/Kaj Gorgels