Enzo Knol koopt Jeep met 711PK!

Enzo Knol heeft zijn Porsche Panamera Turbo S verruild voor een Jeep Grand Cherokee Trackhawk. Dit gloednieuwe en exclusieve model zou de zesde zijn in Nederland en heeft een waarde van €239.142,- Hiermee neemt Enzo na een kleine anderhalf jaar afscheid van zijn Porsche.

In de video is Enzo duidelijk bijzonder blij en enthousiast over zijn nieuwste aanwinst. Net als bij de Porsche, bezocht hij op de eerste dag dat hij de auto bezat zijn moeder, vrienden en opa en oma. Ondanks de blijdschap liet Enzo dit keer geen traan vallen in tegenstelling tot bij de Porsche. De Panamera zal dus zeker een bijzonder plekje bij Enzo hebben, aangezien dit een grote mijlpaal was in zijn leven. Wat er met de Porsche zal gebeuren, heeft hij nog niet bekendgemaakt. De Porsche is in ieder geval nog niet van eigenaar veranderd, het kenteken staat nog op naam van Enzo.

Herkenbaarheid
Zoals in Enzo’s video’s steeds vaker was te zien, waren er continu kijkers die de Porsche herkenden. In een video over de Panamera op het account van NLxDon vertelde Enzo dat de auto zeker na de wrap door nagenoeg iedereen werd herkend. Zo kon hij nooit ongezien ergens naartoe gaan.

Jeep
Enzo ging recentelijk samen met Kaj van der Ree naar het buitenland om daar tijdens een persbijeenkomst met diverse Jeeps te rijden. Zo ook in het door Enzo gekochte model. In een latere video reed hij nogmaals in een dergelijk model met 711PK. Dit deed Enzo in samenwerking met de dealer waar hij de Jeep nu heeft gekocht. Wellicht was dat dus een proefrit. De nieuwe Trackhawk van Enzo rijdt in slechts 3,7 seconden van 0-100 km/u en de top ligt op 290 km/u. Dat zijn aanzienlijke getallen voor een SUV.

UPDATE: in een vlog van Don (voorheen NLxDon) laat Enzo weten dat hij de jeep op het nippertje heeft gekocht. Hij was ook geïnteresseerd in de Lamborghini Urus. Voor de Urus was echter een lange wachtrij, die zou hij pas over een jaar gekocht kunnen hebben. De Trackhawk was direct leverbaar, waarop Enzo voor de Jeep koos.

Foto: Enzo Knol op YouTube.