Dee maakt bekend: relatie met Lars en wil privacy

Na de break-up van YouTube-koppel Enzo en Dee doken geruchten op over een nieuwe relatie van Dee. Deze relatie heeft ze inmiddels via Instagram bevestigd. Dee heeft een relatie met tennisleraar Lars Gerbrands. Op Instagram is het stel al zoenend te zien. In een latere post vraagt ze om haar privacy te respecteren.

Dee werd bekend van het jarenlang verschijnen in de vlogs van Enzo Knol. Inmiddels heeft Dee zelf al meer dan een miljoen volgers op Instagram weten te verzamelen en verschijnt ze in TV-programma’s en radioshows. Maar in een interview met NOS Jeugdjournaal meldt ze zelfs een groot plan te hebben. Ze zou daarbij geen eigen huis kunnen hebben, dat klinkt alsof Dee voor langere tijd wat in het buitenland gaat doen. Meer wilt ze nog niet verklappen.

Het bekende YouTube-stel Enzo en Dee ging stilletjes, maar abrupt uit elkaar. Hierna liet Dee merken dat ze haar privéleven niet meer zo open wilde delen als voorheen. Zo ook de relatie met Lars, wat stil werd gehouden. De geruchten van de relatie verspreidden zich echter snel. In een video van King Alert was ze zoenend te zien met Lars, dat leek het moment dat Dee het tijd vond om het naar buiten te brengen.

In het interview zegt Dee verder dat ze Enzo gewoon nog gedag zegt, wanneer hij op bezoek is bij Quin. Bekijk het gehele interview:

Foto: Dee op Instagram.