Irma Knol moeder Enzo Knol begonnen met vloggen

Irma Knol, de moeder van ’s Nederlands grootste en bekendste vlogger treedt in de voetsporen van haar zoon Enzo Knol. Vanaf 10 april start Irma Knol met een wekelijkse vlog bij Libelle TV.

De vlogs zullen iedere donderdag verschijnen bij Libelle TV. In de video’s laat Irma zien wat ze in de afgelopen week heeft gedaan. Ook zegt ze lekkere kookrecepten te delen. De vlogs krijgen de bijpassende naam: “De week van Irma Knol”. De vlogs zijn gratis te bekijken via de app van Libelle TV of via hun website.

Irma was sinds september 2018 werkeloos. Tot die tijd was ze juridisch secretaresse, dertig jaar lang. Irma was al langer bezig met Instagram en ontving door gesponsorde berichten over bijvoorbeeld Hello Fresh inkomsten. Doordat moeder Knol regelmatig in de video’s van haar bekende zoons verschijnt, wist haar Instagram-account al 300.000 volgers te bereiken. Libelle TV had haar foto’s en video’s op Instagram gezien en zo deden zij een aanbod.

Naast dat het opvallend is dat de moeder van Enzo Knol start met vloggen, is Irma ook één van de weinigen van haar leeftijd die start met het jeugdige fenomeen vloggen. Ze hoopt dan ook haar leeftijdsgenoten met de video’s te bereiken.

Irma zegt tegen Dagblad van het Noorden dat haar zoons Enzo Knol en Milan Knol positief reageerden op deze nieuwe uitdaging. Enzo gaf de tip dat zijn moeder vooral zichzelf moet blijven.

Foto: Irma Knol op Instagram