Grote drukte bij filmpremière van Dylan Haegens

Dylan Haegens vloog zondag 12 augustus met een helikopter door Nederland om op diverse locaties premières te openen voor zijn film “De film van Dylan Haegens“. De dag eindigde in zijn woonplaats Venray, waar diverse scènes van de film zijn opgenomen. Ook andere YouTubers zoals Kelvin Boerma en Mert Ugurdiken liepen hier over de rode loper.

Doormiddel van een helikopter verplaatste Dylan zich met crew naar Groningen, Enschede, Utrecht, Breda. Als afsluiter van de dag werd in zijn woonplaats Venray geëindigd. De premiere die aldaar plaats vond in de Schouwburg trok veel bekijks van fans, geïnteresseerden en media.

In de 81 minuten durende film heeft Dylan de hoofdrol. Het maken van de film is echter ook zijn regiedebuut. De regie deed Dylan namelijk samen met Bas van Teylingen. De productie van de film werd uitgevoerd door 2CFILM en Liever Sociaal (het productiebedrijf van Dylan Haegens en zijn vriendin Marit Brugman) in coproductie met Online Cookie Collective. De distributie werd verzorgd door Just Film Distribution. Andere bekende namen in de film zijn onder andere StukTV, Kalvijn, Ilse Warringa (De Luizenmoeder) en Rico Verhoeven.

De beschrijving van de film is als volgt: Dylan heeft zijn leven goed op orde; hij heeft een succesvol YouTube-kanaal, een eigen tosti-zaak en een leuk team: Rick, Teun en Marit. Er is alleen één stoorzender: IJsbrand. Hij is ook een YouTuber en maakt vrijwel iedere video van Dylan na, alleen dan stukken beter. De laatste tijd is IJsbrand wel erg snel met het uploaden van video’s, zo snel dat het verdacht aan het worden is. Dylan gaat samen met Teun op onderzoek uit en ontdekt het geheim van IJsbrand. Ze besluiten om zijn geheim ook eens te proberen. Het lijkt een perfecte oplossing, maar dit loopt totaal anders dan gepland. Vriendschap en liefde worden op de proef gesteld en Dylan moet alles op alles zetten om zijn vrienden en het succes niet te verliezen.

Op woensdag 15 augustus is Dylan voor de filmpremière bij Kinepolis in Antwerpen.