Sophie Milzink

Volledige naam: Sophie Milzink
Geboortedatum: 4 februari 1997 (Amsterdam)
Maakt: Eigen formats
Kanalen: Sophie, itsmebounty

Sophie is al lange tijd bekend met het maken van video’s op internet. Op 10-jarige leeftijd begon ze met het maken en plaatsen van filmpjes op YouTube. Tegenwoordig staat ze vooral bekend om haar komische video’s waarin ze haar mening geeft of reageert op bepaalde situaties of TV-programma’s.

In 2010 plaatste ze als 13-jarig meisje de eerste video op het kanaal itsmebounty. Maar dat was niet haar eerste video, nóg enkele jaren eerder maakte ze al filmpjes. Zie hier haar eerste video, waar ook de nog oudere beelden in voor komen. Met dank aan een shoutout door Milan Knol en Kelvin Boerma begon ze met itsmebounty hard te groeien tot 5000 abonnees.

Na een tijd begon ze het minder leuk te vinden en besloot te stoppen en daarbij de video’s op privé te zetten. Een paar jaar later maakte ze in 2013 een spontane video waarin ze in een berenpak door Amsterdam liep. De video maakte ze samen met haar broertje en plaatste ze op haar huidige kanaal, waar ze leuke reactie’s op ontving. Dat zorgde ervoor dat ze YouTube weer leuk begon te vinden.

Haar huidige YouTube-kanaal Sophie bestaat al sinds 4 september 2005. In een video liet ze weten dat ze vroeger als gek werd verklaard dat ze zichzelf filmde en dat op internet zette, maar dat ze zich niet gek liet maken. Een opvallende uitspraak van Sophie deed ze in het biechthok van het BNNVARA-programma CLUB HUB. Hier vertelde ze dat ze als tiener een man oraal bevredigde, die later vertelde dat ‘ie over drie dagen zou gaan trouwen.

Sophie is met regelmaat in andere programma’s te zien. Zo presenteert ze op het kanaal van Radio 538 en Concentrate Velvet.