Famke Louise bevestigt relatie met Ronnie Flex door videoclip

Famke Louise heeft haar relatie met Ronnie Flex bevestigd in haar nieuwste videoclip Alleen Door Jou. De video stond binnen de kortste keren op #1 trending. Door deze bekendmaking kunnen fans na lange vermoedens en onzekerheid opgelucht adem halen.

In de videoclip geven Famke en Ronnie elkaar een zoen in de slotscène. Famke was vrijdagavond ook te gast bij RTL Late Night. Daar bevestigde ze wat velen al dachten: de relatie speelt al een tijd. Tijdens de afterparty van de 3FM Awards werd ze al intiem gezien met Ronnie Flex. Al eerder maakte Ronnie bekend dat hij vader zou worden. Dat riep vragen op: is Famke zwanger? Later bleek het om een andere vrouw te gaan. Op de vraag hoe dit precies zat , wilde Famke niet antwoorden. “Dat is het privéleven van Ronnie, dat moet je aan hem vragen”.

Dit is overigens de eerste clip die wordt geüpload sinds dat Famke onder het management van Spec valt. Zo valt aan het begin van de clip te lezen dat het een Ali B productie is en dat de video is geproduceerd door een ander bedrijf dan voorheen. In tegenstelling tot de eerdere videoclips, zijn de comments hier niet erg lovend over. De kwaliteit van de video laat te wensen over. Kijkers uiten vooral kritiek op de verhaallijn, maar de gemaakte shots halen het duidelijk niet bij die van Framez Production.