Kalvijn heeft 1 miljoen abonnees!

YouTuber Kalvijn heeft 1 miljoen abonnees behaald. Dat gebeurde op maandag 10 december. Kelvin reageert enthousiast en dankt zijn kijkers op Instagram.

Het zat er al aan te komen: Kalvijn mag zich tot de selecte groep van Nederlandstalige YouTubers met 1 miljoen abonnees voegen. Doormiddel van videoboodschappen werd Kelvin door collega-YouTubers zoals Giel de Winter en Anna Nooshin gefeliciteerd. Ook schoof Kelvin aan bij RTL Late Night. Daar vertelde hij z’n succesverhaal en praatte over gesponsorde inhoud.

Kalcember

In de maand december uploadt Kelvin iedere dag, zolang de kijkers het aantal gevraagde likes op de video halen. Door de lage getallen die Kelvin vraagt is dit nog verre van een uitdaging, maar wellicht wordt het aan het einde van de maand lastiger. Afsluitend feliciteert Youtop Kelvin met deze mijlpaal.

Foto: Kalvijn op Instagram.