Ponkers neemt pauze

Het drietal van YouTube-kanaal Ponkers neemt pauze. Marthijn, Jesper en Noah laten via het Instagram-account van Ponkers weten een break te nemen tot september. Reden hiervoor zijn diverse omstandigheden en het zitten in een dip.

Jarenlang achter elkaar met nieuwe ideeën komen voor het maken van video’s is niet gemakkelijk. Zoals ze zelf zeggen: “Video’s maken is leuk, maar ook hard werken. Soms lukt dat fantastisch, maar soms moet je ook accepteren dat het even niet gaat. Heel eerlijk? Daar zitten we nu even in, een dipje.”

Nieuwe serie FRITOUR!
Ondanks dat laten de heren verder weten in september terug te komen met de nieuwe serie FRITOUR!. Op het Instagram-account van Noah was een foto achter de schermen te zien, dat verklapte het één en ander: Ponkers lijkt met een camper op pad te gaan en allerlei dingen in een frituur te doen. Op de foto zijn de heren van Prankster te zien, wat vast één van de gasten zijn tijdens een video.

Jesper gestopt?
Door een eerder uitgevoerde prank door Marthijn en Noah, gaan er nu geruchten rond dat Jesper zou zijn gestopt met Ponkers. Dat is niet het geval, dit was uitgebreid te zien in een reactievideo op het kanaal over de grap. We wachten met spanning af op de nieuwe serie van het drietal.