Gio heeft 1 miljoen abonnees behaald!

Het moment waar YouTuber Giovanni Latooy lang naar uitkeek werd in de nacht van zondag 5 op maandag 6 augustus werkelijkheid: Gio heeft met zijn gelijknamige kanaal de 1 miljoen abonnees behaald.

De “Road to 1 mil.” die Gio startte heeft duidelijk zijn vruchten afgeworpen. Binnen de kortste keren behaalde Gio de 1 miljoen abonnees. Deze mijlpaal kon hij delen met MeisjeDjamila, die bijna tegelijkertijd de 1 miljoen abonnees aantikte. Het kanaal Gio, wat voorheen GamePlayWorldXL heette, bestaat sinds 20 september 2012 en behoort nu tot de selecte groep Nederlandstalige kanalen met 1 miljoen abonnees.

Gio laat zijn blijdschap merken op Instagram: “Het begon als een droom, maar is nu werkelijkheid geworden. Dit is alleen gelukt dankzij jullie❤️ Als er 1 ding is wat ik echt geleerd heb, is dat doorzettingsvermogen ontzettend belangrijk is”.

De eerstvolgende Nederlandstalige YouTubers die richting de 1 miljoen abonnees gaan, zijn Kalvijn (878.000 abonnees) en Prankster (864.000 abonnees). Zie ook de later verschenen video over het behalen van de mijlpaal: