Don (GameMeneer) heeft 1 miljoen abonnees behaald

YouTuber Don heeft met zijn YouTube-kanaal GameMeneer 1 miljoen abonnees behaald. Met het bereiken van deze zeldzame mijlpaal is Don de vijfde Nederlandstalige YouTuber met 1 miljoen abonnees.

Andere Nederlandstalige YouTubers met 1 miljoen abonnees zijn Enzo Knol, StukTV, Dylan Haegens en DagelijksHaaDee/Milan Knol. In de Nederlandse top staan verder muziekkanalen en Nederlandse YouTubers die Engels spreken, zoals NikkieTutorials en Hardwell. Wie wordt de volgende Nederlandstalige YouTuber met 1 miljoen abonnees, zal het MeisjeDjamila zijn of toch Gio?

Via een livestream liet Don zijn reactie zien tijdens het behalen van de 1 miljoen abonnees. Vervolgens speelde Don een video af van zijn vriendin Lotte, waarop Don geëmotioneerd reageerde. Don uploadt voornamelijk game-video’s op zijn kanaal. Verder zie je bijvoorbeeld reactievideo’s of distracks. Don maakt naast zijn eigen kanaal deel uit van het team DagelijksHaaDee, een kanaal van Milan Knol.

Youtop feliciteert Don met het behalen van deze mijlpaal.