Ambuchannel 112: Nederlandse ambulancechauffeur met 100k abonnees!

Ambulancechauffeur Robin heeft 100.000 abonnees behaald met zijn kanaal Ambuchannel 112. Op het kanaal worden unieke beelden getoond van spoedritten met een ambulance. Ook zorgt Robin voor Q&A’s en andere speciale afleveringen op het kanaal.

Het kanaal is op internationaal gebied groot geworden. Door de video’s in het Engels te ondertitelen, trok Robin niet alleen kijkers uit Nederland, maar over de hele wereld. Naast Engels worden de video’s regelmatig door kijkers uit andere landen aangevuld met ondertiteling van andere talen.

De eerste video op het kanaal Ambuchannel 112 stamt uit 9 december 2015. De eerste Ambulance POV verscheen echter op 3 april 2017. Het kanaal had sindsdien een duidelijke structuur: herkenbare vormgeving, een standaard intro, een vast uploadmoment op vrijdag en duidelijkheid wat voor video’s konden worden verwacht. Dit in combinatie met de unieke content blijkt de sleutel voor succes. Youtop feliciteert Robin met het behalen van deze mijlpaal.

REACTIES

  • 14 december 2018 om 13:45
    Permalink

    Thank you so very much for this chanel.
    I am a former Ambulance man from Scotland now living permanently Holland and miss my old job so very much, however it is through your videos I can still experience the pleasure of knowing a job well done.

    Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *