Ties Granzier / TiesGames

Volledige naam: Ties Granzier
Geboortedatum: 20 augustus, 1999 (Linne)
Maakt: Vlogs, eigen formats en gamevideo’s
Kanalen: TIES & TiesGames

Nadat YouTuber Ties Grazier zijn havo-diploma heeft behaald, stortte hij zich volledig op zijn YouTube-carrière. Iedere week verschijnen video’s op zijn kanaal TIES.

Ties, wonend in Limburg, begon in 2012 met het maken van video’s op YouTube. Dit begon met de kanalen Ties2081999, UtimateYoloGames en MrTies. Het kanaal Ties2081999 is nog steeds te vinden, maar zonder content. Uiteindelijk begon Ties met het kanaal TiesGames. Hiermee werd hij groot. Als 15-jarige behaalde hij de 100.000 abonnees. Uiteindelijk, in februari 2016 werd het account verwijderd door YouTube na een derde strike. Ties was in tranen en legde de situatie uit op het nieuw aangemaakte kanaal TIES. Binnen 8 uur behaalde Ties op dit nieuwe gelijknamige kanaal opnieuw de 100.000 abonnees, achteraf gezien heeft dit voor een boost in zijn carrière gezorgd. Toch kreeg hij het kanaal TiesGames na een half jaar weer terug. In juli 2018 zat het kanaal TIES inmiddels op de 650.000 abonnees en het kanaal TiesGames op 435.000.

Ties had twee jaar een relatie met Luca, maar die kwam ten einde omdat ze Ties niet meer leuk zou vinden. Dat liet Ties weten in de video “het is uit”.

Familie

Ook broertje Tuur, zus Afke, vader Stefan en moeder Audrey zie je soms in de video’s. Maar niet alleen in de video’s van Ties: hij heeft zijn gezin namelijk net als Gio aan het YouTuben gekregen. Het familie-kanaal kreeg de naam Kwartier-Granzier.

Weetjes

– Casey Neistat is een inspiratiebron voor Ties
– Ties leerde ene Liam kennen via Twitter. Deze jongen had goede contacten bij YouTube en heeft voor het terugkeren van TiesGames gezorgd
– Vele kijkers waren verbaasd toen de stem van Ties zwaarder werd toen hij de baard in de keel kreeg
– Ties noemde zijn haar regelmatig een kakje
– Ties heeft een eigen boek, genaamd FantasTIES

Bekijk het YouTube-kanaal van Ties.