3 miljoen views voor tankmotor Mastermilo!

Dat de creaties van het youtubekanaal Mastermilo82 uit het Brabantse Baarle-Nassau in de smaak vallen moge duidelijk zijn. Maar dat Emile en Dirk het voor elkaar krijgen om op het kanaal binnen één week 3 miljoen views op een Nederlandstalige video weten te krijgen is zeker uitzonderlijk te noemen.

Dagelijks laten Emile en Dirk op het nieuwe Werkplaatsvlog-kanaal zien hoe de T55-tank vordert. Regelmatig worden samenvattingsvideo’s op het hoofdkanaal van Mastermilo geüpload. Nog net voor een zomerstop wist het tweetal de tankmotor samen met een aantal helpende handen aan de praat te krijgen. Dat resulteerde in een spectaculaire video waarin de loods volledig in rook opging.

Het helpt natuurlijk dat de video van Mastermilo in het Engels is ondertiteld en dat er veel buitenlandse kijkers zijn op het kanaal mastermilo82. De meeste reacties zijn dan ook Engelstalig. 3 miljoen views is in ieder geval dermate serieus dat het ook op financieel vlak een mooie meevaller zal zijn. En terecht, want alleen al de aanschaf van de tank heeft Emile €12000,- euro gekost.

Foto: mastermilo82/YouTube