JayJay Boske

Volledige naam: JayJay Boske
Geboortedatum: 6 januari 1986 (Utrecht)
Maakt: Video’s over sport en lifestyle
Kanalen: JayJay Boske DAY1

JayJay Boske is naast voormalig rugbyspeler en televisiepresentator druk bezig met YouTube. Door de hoogwaardige kwaliteit en specifieke doelgroep weet hij op hoger level video’s te maken voor zijn kanaal JayJay Boske Day1. Ondertussen is de Hilversummer de stem van TV-zender Spike en presenteert hij op het YouTube-kanaal van Concentrate Bold.

Rugby

JayJay verhuisde op 18-jarige leeftijd naar Newcastle, hier ging hij als professioneel rugbyspeler aan de slag bij de Newcastle Falcons. Na drie jaar raakte hij geblesseerd tijdens de County Cup Finale en stopte tijdelijk met rugby. Terug in Nederland hervatte hij twee jaar later zijn carrière bij Rugby Club Hilversum, waarmee hij vijf keer landskampioen werd.

Bekendheid en programma’s

Via de BNN University leerde JayJay radio maken en interviews af te nemen. Na vier jaar bij omroep BNN te hebben gezeten stapte hij over naar Veronica. Daar presenteerde hij programma’s, waaronder De Fukkers. In 2015 stapte JayJay over naar RTL, ook hier was hij presentator en deelnemer bij diverse programma’s. Inmiddels had JayJay de weg naar YouTube gevonden en verscheen hij als deelnemer in het programma Roadtrippers van StukTV. JayJay hield zijn werkzaamheden voor RTL niet bij televisie: zo werd hij presentator voor het kanaal Concentrate Bold, wat van RTL is. Op het gebied van YouTube houdt hij het dus niet bij zijn eigen kanaal.

Hét mannelijke YouTube-kanaal van Nederland!

Video’s

JayJay maakt diverse programma’s op YouTube. De best bekeken video’s zijn doorgaans video’s van de serie “De auto van”, waarin JayJay de auto van BN’ers/YouTubers laat zien. In dit format gaat hij samen met de eigenaar eens stuk met de auto rijden. Ook maakt hij veel video’s met DJ La Fuente (Job), zo gingen ze samen op zoek naar een nieuwe “Daily Driver” voor de DJ. Naast de video’s over auto’s, maakt hij video’s over horloges (Watch This) en fitness. Je ziet ook bepaalde series, waaronder een serie met Men’s Health, waarin hij 6 maanden toewerkt naar een fotoshoot en uiteindelijk op de cover van Men’s Health verschijnt.

Management

JayJay is ook actief als manager. Veelbesproken is de breuk tussen Famke Louise en haar voormalige managers JayJay en Bizzey. Famke liet onverwachts weten niet meer te willen samenwerken met het tweetal. De reden hiervoor was dat Famke meer haar eigen manier van werken wilde uitvoeren. Omdat beide heren haar hadden gebracht tot waar ze toen stond, kwam het nieuws aan als een bom.

De auto van JayJay Boske

JayJay rijdt zelf in een getunede Mercedes Benz CLA. De auto is tevens onder handen genomen door JD Customs, die de auto zwarte Brabus velgen heeft gegeven en doormiddel van wrappen diverse details van de auto heeft geaccentueerd. JayJay liet na lang wikken wen wegen in aflevering 15 zien hoe zijn eigen auto onder handen werd genomen. Door de pimpbeurt is het een unieke auto geworden waar er maar één van is. Althans, was. Want een aantal stickers is inmiddels van de auto gehaald en een deel van de achterbumper is vernieuwd.

Bekijk het YouTube-kanaal van JayJay Boske.

Fotografie: Myron van Ruijven