JayJay Boske

Volledige naam: JayJay Boske
Geboortedatum: 6 januari 1986 (Utrecht)
Maakt: Video’s over sport en lifestyle
Kanalen: JayJay Boske (Day 1)

JayJay Boske is naast voormalig rugbyspeler en televisiepresentator druk bezig met YouTube. Door de hoogwaardige kwaliteit en specifieke doelgroep weet hij op hoger level video’s te maken voor zijn eigen kanaal. Ook presenteert hij op het YouTube-kanaal van Concentrate Bold.

Rugby

JayJay verhuisde op 18-jarige leeftijd naar Newcastle, hier ging hij als professioneel rugbyspeler aan de slag bij de Newcastle Falcons. Na drie jaar raakte hij geblesseerd tijdens de County Cup Finale en stopte tijdelijk met rugby. Terug in Nederland hervatte hij twee jaar later zijn carrière bij de Rugby Club Hilversum, waarmee hij vijf keer landskampioen werd.

Bekendheid en programma’s

Via de BNN University leerde JayJay radio maken en interviews afnemen. Na vier jaar BNN stapte hij over naar Veronica, om daar programma’s te maken, waaronder De Fukkers. In 2015 ging JayJay naar RTL, ook hier was hij presentator en deelnemer bij diverse programma’s. Maar ook op YouTube was JayJay deelnemer van het programma Roadtrippers van StukTV. Inmiddels houdt JayJay zijn werkzaamheden voor RTL niet bij televisie: zo is hij presentator voor het kanaal Concentrate Bold, wat van RTL is. Op het gebied van YouTube houdt hij het dus niet bij zijn eigen kanaal.

Hét mannelijke YouTube-kanaal van Nederland!

Video’s

JayJay maakt diverse programma’s op YouTube. De best bekeken video’s zijn doorgaans van de serie “De auto van”, waarin JayJay de auto van BN’ers/YouTubers laat zien. In dit format gaat hij samen met de eigenaar eens stuk met de auto rijden. Ook maakt hij veel video’s met DJ La Fuente (Job), zo gingen ze samen op zoek naar een nieuwe “Daily Driver” voor de DJ. Naast de video’s over auto’s, maakt hij video’s over horloges (Watch This) en fitness. Zo maakte hij een serie met Men’s Health, waarin hij 6 maanden toewerkte naar een fotoshoot en uiteindelijk op de cover van Men’s Health verscheen.

De auto van JayJay Boske

JayJay rijdt zelf in een getunede Mercedes Benz CLA. De auto is tevens onder handen genomen door JD Customs, die de auto zwarte Brabus velgen heeft gegeven en doormiddel van wrappen diverse details van de auto heeft geaccentueerd. JayJay liet na lang wikken wen wegen in aflevering 15 zien hoe zijn eigen auto onder handen werd genomen. Door de pimpbeurt is het een unieke auto geworden waar er maar één van is, dat is dan ook de reden dat JayJay hier extra blij mee is.

Bekijk het YouTube-kanaal van JayJay Boske.

Fotografie: Myron van Ruijven