Monica Geuze

“Goedemorgen en welkom bij een nieuwe vlog”

Volledige naam: Monica Rosanne Irene Quirine Geuze
Geboortedatum: 27 maart 1995 (Hendrik-Ido-Ambacht)
Maakt: Vlogs
Kanalen: Monica Geuze

Monica Geuze vlogt haar dagelijkse leven. De populaire video’s verschijnen samen als een weekvlog op haar kanaal. Haar vriend en voetballer Lars Veldwijk komt hier regelmatig in voor.

Nog voor YouTube was Monica actief in de muziekwereld. Zo speelde ze mee in een muziekvideo van de band Racoon. Ook was ze vanaf haar zestiende drie jaar lang de vaste DJ van Ronnie Flex. Hierna begon ze in 2015 voor zichzelf te draaien. Dat resulteerde onder andere in het populaire nummer Laten Gaan. Al eerder postte Monica haar eerste dagelijkse vlog. Die verscheen op 26 augustus 2014. Sinds 25 september 2017 maakt ze een weekvlog. Dit deed ze omdat ze in de loop der jaren minder behoefte had gekregen om alles te delen. In een weekvlog is het gemakkelijker om dingen weg te laten, het hoeft minder gedetailleerd. Vanaf september 2015 startte ze tevens als presentator bij het YouTube-kanaal Concentrate. Dit deed ze tot mei 2017.

Zwanger

Zoals Monica in haar broek schreef wilde ze voor haar 25e moeder worden, dat is gelukt. Op de laatste dag van 2017 liet Monica via een post weten dat ze zwanger was. Voetballer Lars Veldwijk is de vader, die overigens al een zoon van een eerdere relatie heeft. Bij het programma Juice van YouTube-kanaal Concentrate vertelde Monica dat ze eerst dacht dat er niets aan de hand was, maar na wat dagen toch een test had gehaald. Ze verwachten een meisje. Monica had enige jaren een relatie met rapper Lil’ Kleine, maar verbrak deze eind 2016 met hem.

Monica verschijnt naast YouTube ook op televisie. Zo deed ze bijvoorbeeld mee aan “Weet Ik Veel” en werd ze gevraagd voor “Van Der Vorst Ziet Sterren”.

Bekijk het YouTube-kanaal van Monica Geuze.

Thumbnailfoto: Monica op YouTube