Waar is de Porsche van Enzo Knol?

Een raadsel voor fans van Enzo Knol: zijn eerste droomauto -de Porsche Panamera 4S- lijkt van de aardbodem te zijn verdwenen. Wie een volledig kentekenrapport van de Porsche opvraagt zal verbaast opkijken: de Porsche is volgens het RDW nooit verkocht.

Het volledige rapport laat zien dat de auto maar één eigenaar heeft gehad, een particulier die de auto nieuw gekocht heeft: Enzo. De auto is ook niet WAM-verzekerd. Dat is verplicht, dus kan worden geconcludeerd dat de Porsche niet wordt gebruikt en staat opgeborgen.

Opvallend, want in de vlogs vertelde Enzo destijds dat de auto werd ingeruild voor de Jeep. Wat echter opviel, was dat Enzo de Porsche een maand na de inruil weer kwam ophalen voor een clipshoot. Enzo vertelde dat de Porsche toevallig nog bij de dealer stond waar de auto aan was verkocht. De Panamera had ondertussen nieuwe velgen gekregen.

Op Instagram is ook een foto van de Porsche te vinden uit de periode van de inruil. De foto is enkele weken na de onthulling van de Jeep gemaakt. De auto staat geparkeerd in een pand. Waarschijnlijk stond de Porsche hier in een opslagruimte waar autodealer Kien gebruik van maakt.

De auto is sindsdien nooit meer gespot. Zeker omdat de auto niet meer is verzekerd lijkt het erop dat de auto in opslag staat. Bezit Enzo nog steeds zijn Porsche, of laat dealer Kien de Panamera al bijna een jaar naar stof happen? Wie het weet mag het zeggen.

Jeep

De voormalige Jeep van Enzo is overigens te koop gezet bij Thijs Timmermans. Het 710PK sterke monster is ontdaan van de laatste wrap en heeft een vraagprijs van €79,950.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *