StukTV bezig met eigen bioscoopfilm

Waarschijnlijk kun je over enige tijd naar StukTV in de bioscoop kijken. In het programma BOEIEND van Concentrate BOLD laat Thomas van der Vlugt doorschemeren dat StukTV plannen heeft voor een eigen bioscoopfilm. Veel laat hij er niet over los.

In de aflevering loopt Rijk Hofman geboeid aan Thomas van StukTV een dag met de YouTuber mee. Tijdens een gesprek bij een restaurant laat Thomas weten graag een bioscoopfilm te willen maken. Nadat Rijk doorvraagt wordt duidelijk dat het niet alleen om Thomas gaat, maar dat het gehele StukTV-team hier al mee bezig is. Volgens Thomas wordt het een realityfilm over StukTV, omdat hij niet kan acteren, zo zegt ‘ie zelf. De plannen en ideeën zouden inmiddels de goede kant op gaan.

Thomas hoopt dat de bioscoopfilm al binnen 1,5 jaar verschijnt. Hiermee sluit StukTV aan bij YouTubers Dylan Haegens met zijn bioscoopfilm “De Film van Dylan Haegens” en MeisjeDjamila die de hoofdrol in de film Misfit speelde.

Bekijk het gesprek over dit onderwerp vanaf 8:12: